Thailanda: turism, sejur si vacanta – Thaistory.ro
Thailanda noastra. Oameni, experiente si povesti culese de o familie îndragostita de aceasta tara
Royal-Silk-HolidaysNews

10/09/2016

The Thailand Race, aventura ta thailandeză!

More articles by »
Written by: Adina
Tags: , ,
The Thailand Race

Pentru tine, călătoriile sunt mai mult decât ocazii de vedea locuri pitorești înscrise în ghidurile turistice și de a te întoarce acasă cu o recoltă bogată de poze și de selfie-uri? Înseamnă explorare, aventură, auto-cunoaștere, experiențe inedite și sunt prilejuri să descoperi oameni, povești, locuri, obiceiuri, arome? Atunci, The Thailand Race este pentru tine!

The Thailand Race este o competiție adresată deopotrivă călătorilor experimentați, cu multe aventuri în palmares, dar și celor curioși să cunoască în premieră Thailanda cea fermecătoare, cu toată recuzita ei de peisaje, senzații, emoții, arome, culori și taine.

Este vorba de o cursă între două echipe, una din România și una din Bulgaria, care se întrec pe teritoriul Thailandei pe un traseu-supriză. Provocarea constă în adunarea a cât mai multor puncte – rezultate din urmărirea traseului indicat, bifarea unor sarcini, încadrarea în bugetul alocat și o „recoltă” cât mai amplă a dovezilor de inventivitate și interacțiune cu comunitățile locale.

Una dintre mizele proiectului este de a descoperi nu doar Thailanda, ci și Thainess – acea trăsătură unică a locuitorilor, ce face din Regatul Siamului cea mai dorită și ospitalieră destinație din lume.
Înscrierea este extrem de simplă:

  1. Intră pe www.thethailandrace.com, alege înscrierea în echipa României și completează formularul cu datele personale. Apoi încarcă un… argument vizual, adică un filmuleț în care explici de ce vrei să participe în The Thailand Race. Și asta e tot!
  2. Fiecare participant va avea o pagină proprie de competitor, pe care are posibilitatea să strângă cât mai multe voturi exprimate prin like-uri.

Cei 10 finaliști, participanții cu cele mai multe like-uri, vor fi jurizați și va fi desemnat câștigătorul etapei, cel ce va pleca în marea cursă din Thailanda, făcând echipă cu Cabral Ibaka. Același lucru vor face și bulgarii, pentru echipa lor.

Perioada de înscriere este 5-30 septembrie. Câștigătorul român va fi anunțat pe 5 octombrie și va pleca la drum între 22 octombrie – 1 noiembrie 2016. Echipa câștigătoare va primi cadou o călătorie pentru două persoane în Thailanda, programată în 2017.
Detalii pe site-ul competiției: www.thethailandrace.com

#TheThailandRace

The Thailand Race este un proiect organizat de Autoritatea pentru Turism a Thailandei (TAT), alături de Qatar Airways România și Qatar Airways Bulgaria.About the Author

Adina

0 Comments


Be the first to comment!


You must be logged in to post a comment.