Thailanda: turism, sejur si vacanta – Thaistory.ro
Thailanda noastra. Oameni, experiente si povesti culese de o familie îndragostita de aceasta tara
Royal-Silk-HolidaysExperiente

22/05/2013

Socul intoarcerii

More articles by »
Written by:
Tags: , ,
intoarcerea

Sunt bucurestean de peste 15 ani. Si abia  recent am realizat traim intr-un oras cenusiu, cocosat, incruntat care ne transforma dupa chipul si asemanarea lui.

Dar ca sa-i iti dai seama de lucrul asta trebuie sa-l parasesti o vreme mai indelungata pentru un loc cu adevarat frumos. Zi de zi aici, Bucurestiul iti intra in ochi, in plamani, in creier, nu-i mai vezi uratenia, o consideri un lucru normal.
Ultima data cand m-am intors din Thailanda aveam lacrimi in ochi la Otopeni. Si nu erau chiar de bucurie. Dupa 3 saptamani la tropice, intr-o lume calda, plina de culoare si unde am cunoscut oameni interesanti si experinte noi, reintoarcerea acasa m-a izbit in moalele capului. E ca si ca si cum te-ai obisnui sa vezi filme spectaculoase la cinema de ultima generatie, pentru a te intoarce apoi la un TV Diamant antic, alb – negru si cu pureci unde ruleaza un program cenusiu.
De-aia thailandezii fac cute in coltul gurii de la zambit in continuu, iar noi facem cute intre sprancene – de la incruntat incontinuu…About the Author


One Comment


  1. Aceleasi lacrimi le-am avut si eu acum 2 saptamani cand m-am intors…You must be logged in to post a comment.