Thailanda: turism, sejur si vacanta – Thaistory.ro
Thailanda noastra. Oameni, experiente si povesti culese de o familie îndragostita de aceasta tara
Royal-Silk-HolidaysNews

24/09/2013

Thai cooking competition 2013

More articles by »
Written by:
Tags: ,
IMG_9495

Daca esti pasionat de bucataria thai, inscrie-te pana pe 27 septembrie la concursul culinar  Thai Cooking Competition 2013.

Restaurantul Roberto’s din cadrul Hotelului Athenee Palace Hilton Bucuresti in colaborare cu Autoritatea pentru Turism a Thailandei (TAT Balkans Office), organizeaza in data de 4 Octombrie 2013 un concurs de gatit mancare thailandeza.

In concurs se pot inscrie atat amatori cat si bucatari profesionisti. Inscrierile pentru competitie sunt deschise pana la data de 27 Septembrie 2013, iar regulamentul de concurs si formularul de inscriere se regasesc pe site-ul Roberto’s: www.robertos.ro si pe site-ul TAT: www.thailanda.ro

Dupa etapa initiala de inscrieri, un juriu compus din reprezentanti ai TAT, Roberto´s si reprezentanti media, va alege 6 finalisti care vor participa la competitia culinara din data de 4 Octombrie, competitie ce va avea loc in cadrul restaurantului Roberto’s, la Athenee Palace Hilton si consta in pregatirea de catre concurenti a unui preparat thailandez – Thai Green Curry. Concurentii trebuie sa caute si sa aduca ingredientele ei insisi (toate ingredientele pot fi obtinute in Bucuresti, in magazinele cu specific asiatic). Detaliile legate de ingrediente se regasesc in regulamentul de concurs.

Premii

Concurentii au sansa de a castiga un curs de gatit in Thailanda, un weekend la Athenee Palace Hilton Bucuresti sau un voucher de 400RON valabil intr-unul dintre restaurantele Hotelului Hilton: Roberto’s, English Bar and Café Athenee.

Concursul care se afla la prima editie va fi organizat anual in aceeasi perioada.

In continuarea concursului culinar, Restaurantul Roberto’s organizeaza o cina Thailandeza cu preparate traditionale acompaniate de vinuri romanesti si straine, muzica si dansuri thailandeze.

Aceasta manifestare culinara poate fi considerata atat un preludiu la o calatorie in fascinanta Thailanda, cat si o invitatie de a petrece o zi printre oameni, miresme si culori din Tara Surasului

Detalii si informatii suplimentare:
Roberto’s Restaurant – tel: 0731 305 777 sau 0731 305 734
Autoritatea pentru Turism a Thailandei – tel. 021 212 59 41

Detalii si formular de inscriere  Thai cooking competition 2013

 About the Author


0 Comments


Be the first to comment!


You must be logged in to post a comment.