Thailanda: turism, sejur si vacanta – Thaistory.ro
Thailanda noastra. Oameni, experiente si povesti culese de o familie îndragostita de aceasta tara
Royal-Silk-HolidaysExperiente

01/01/2012

Farangi si localnici in Koh Phangan

More articles by »
Written by:
Tags: , , , ,
IMG_3629

Farangi si localnici traiesc impreuna pe Koh Phangan. Partea a VIII-a a reportajului “Thailanda la bani marunti cu un bebe de 9 luni”.

Foto: Catalin Gruia

In insula asta s-a adunat o mana de europeni (farangi, cum se spune in Thailanda strainilor) care si-au facut afaceri si nu mai pleaca. Nu cred ca sunt calati pe profit ci pentru a putea trai aici. Sunt niste suedezi cu un restaurant mic unde bei o cafea buna, un italian fascinant cu o pizzerie si un bar deschis doar miercurea, nemtii cu locul pentru copii si niste francezi care au o brutarie. Eu prefer totusi sa-i frecventam pe thailandezi. Avem déjà prieteni la restaurantul thailandez North Beach. Adina s-a imprietenit cu femeile de la salonul de masaj al lui Natty, unde merge cam de 3 ori pe saptamana (300 THB/ora). Masajul thailandez nu e masaj deloc: e mai degraba stretching; adica tu stai si o femeie se suie pe tine (la propriu) si te intinde. Proprietara, Natty, o fata simpatica, cu par lung pana la fund a fost pana anul trecut lady boy. (acum dupa o serie intreaga de operatii e femeie in toata regula.) E indragostita de vampiri. I-am aratat poze cu Romania. M-a intrebat cum de nu sunt vampir daca locuiesc in Transilvania. “Vampirii sunt atat de sexy”. Visul ei e sa fie muscata de un vampir. I-am promis ca, daca voi intalni unul, ii voi da cartea ei de vizita si-l voi trimite in Koh Phangan.

Locuri mentionate in articol:

Natty Massage, 113/2, M7, Chaloklum, Koh Phangan.

Restaurantul North Beach, Chaloklum, Koh Phangan

 

La drum

1 euro = aproximativ 42 THB ; Baht-ul thailandez – cam la paritate cu banul romanesc: 100 THB = 10 RON (doar tai un 0).

In aeroporturi, primesti visa on arrival, cu valabilitate de 15 zile. Pentru sedere mai indelungata, adreseaza-te Ambasadei Thailandei la Bucuresti.

Ca sa suni in tara formeaza mai intai 006040.

Da-ti ceasul inainte cu 5 ore.

Taxa pentru o extragere la ATM este de 150 THB

CIteste: Thailanda la bani marunti cu bebe de 9 luni: Restaurantul lui NoiAbout the Author


0 Comments


Be the first to comment!


You must be logged in to post a comment.