Thailanda: turism, sejur si vacanta – Thaistory.ro
Thailanda noastra. Oameni, experiente si povesti culese de o familie îndragostita de aceasta tara
Royal-Silk-HolidaysExperiente

06/12/2011

Cel mai tare autostop din viata mea

More articles by »
Written by:
Tags: , , ,
IMG_0932

Foto: Adina Branciulescu

Un post in care se povesteste cum un farang ratacit care face autostopul intr-o zona unde nimeni nu pare sa vorbeasca engleza este salvat de 7 scolarite care il duc inapoi la hotel.

Suntem un echipaj pe cinste: eu – un fel de Alba-ca-Zapada, si sapte pitice maslinii in uniforma de scoala (bluza alba, fustita neagra), plus un sofer batran si chior, inghesuiti ca sardelele intr-o masina evadata parca dintr-un cimitir auto. Pe scaunul din stanga soferului suntem trei. M-au cules de pe drum, la iesirea din orasul Chumphon (capitala unei provincii cu peste 200 km de plaja la Golful Thailandei), si ma conduc circa 15 km pana la Novotel, hotelul unde stau. E cam 7.00 seara; fetele abia au terminat orele, iar batranul, care cu o mana tine volanul si cu cealalta usa, ca sa nu-i cada, le duce acasa, ca in fiecare seara, pentru 20 de bath (2 lei).

Fetele susotesc, probabil despre farang-ul (turist strain) pe care l-au pescuit, chicotesc, isi dau coate. Nu pricep o boaba din ce spun, dar, din fericire, ele inteleg putina engleza. Cea din stanga mea si-a scris in palma LOVE si le-a aratat celor din spate, care au izbucnit in hohote.

 About the Author


0 Comments


Be the first to comment!


You must be logged in to post a comment.